مدیتیشن یا تمرکز اعصاب، خواب کافی، خنده، کارهای داوطلبانه، صرف وقت با حیوانات خانگی( و همچنین با افراد شاد) هکگی مواردی هستند که به شاد بودن افراد کمک می کند.
غذاهای غنی از پروبیوتیک
در یک مطالعه اخیر هلندی، که 20 فرد سالم به مدت 4 هفته مکمل های پربیوتیک(تسکین دهنده) را مصرف کردند، نشان می دهد افرادی که به طور واقعی مصرف کننده بودند، خلق و خوی غمگین در آنها به طور چشمگیری تغییر کرد.
نتایج اعلام می کند که نوع و مقدار باکتری ها در دستگاه گوارش بر روی خلق و خو اثرگذار است. لذا رژیم غذایی درست و سرشار از پروبیوتیک نقش بسزایی را در رفتار افراد دارد.
میوه و سبزیجات
طبق مطالعات انتشار یافته در مجله روانشناسی انگلیسی نزدیک به 300 فرد جوان که روزانه به طور 3هفته متوالی مصرف میوه و سبزیجات داشتند آرامش، انرژی بیشتر و احساس شادتری را نسبت به سایرین کسب کردند. بنابراین لازم است برای بالابردن روحیه خود در وهله اول از میوه و سبزیجات استفاده کرده و سپس در کنار آن برنامه غذایی خود را بچینید.
قهوه
محققان دریافته اند که مصرف قهوه به هنگام صبح، ارتباط قوی را با مهربانی افراد، انرژی و خوشی آنها دارد. جامعه ای که مصرف کننده قهوه هستند رابطه دوستی و رضایتمندی آنها در سطح بالایی قرار دارد.
گفتنی است زنانی که روزانه 2 یا 3 فنجان قهوه مصرف می کنند، 15%کمتر در معرض خطر افسردگی قرار دارند.
قارچ
این ماده خوراکی سرشار از سلنیوم بوده و به عنوان یک آنتی اکسیدان با افسردگی، اضطراب و خستگی مقابله می کند. همچنین منبع طبیعی ویتامین D نیز می باشد. برا یافزایش میزان مصرف این ماده بهتر است آن را در املت ریخته و در وعده صبحانه مصرف کنید. همچنین می توان آن را به صورت سرخ کرده یا کباب شده در وعده ناهار و شام استفاده کرد.
چای سبز
آزمایشات به عمل آمده بر روی 40000 نفر در ژاپن نشان می دهد، افرادی که روزانه 5 فنجان یا بیشتر چای سبز مصرف می کنند، سطح روانی استرس در آنها 20% کمتر است. مصرف این ماده در انواع سوپ ها، ترشیجات، سس ها و اسموتی طعم فوق العاده ای را به آنها می دهد.